Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول فرهنگی سیاسی نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی و نهاد مقام معظم رهبری در تلاش هستند تا آموزش الکترونیک به نحو احسن انجام شود. 

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام نیک‌‌زاد در جلسه پرسش و پاسخ آنلاین با دانشجویان که در گروه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، اظهار کرد:ابتدای عرایضم یک مقدمه‌ای را خدمت عزیزان عرض می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در رابطه با اینکه هدف از خلقت و هدف از مبعوث شدن پیامبران چه بوده است. 

وی افزود: البته به بحث دروس معارف ما هم برمی‌گردد چونکه دروس معارف در واقع دروسی هستند که می‌خواهند در مسیر دین، در مسیر اجتماع و در مسیر درست زندگی کردن به ما آموزش بدهند. عزیزان، خدمت‌تان باید عرض کنم که مبعوث شدن پیامبر گرامی اسلام برای چیزی جز اخلاق نبوده؛ إنّی بُعثتُ لأتمم مکارم الاخلاق. 

مسئول فرهنگی سیاسی نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: من برای اینکه خوبی‌های اخلاق را در جامعه ترویج دهم مبعوث شدم و هدف از دین، چه بسا اخلاق و گسترش عدل و نیکی و خوبی کردن است و آن فردی که إن‌شاءالله عالم را پر از عدل و داد می‌کند، آقا امام زمان(عج) است که إن‌شاءالله شما عزیزان و همه ما در خدمت آن بزگوار باشیم و بتوانیم قدمی در راستای ترویج فرهنگ ناب اسلامی برداریم.

حجت‌الاسلام نیک‌‌زاد ادامه داد: همان‌طور که مستحضر هستید ما دچار یک ویروس عالم‌گیر و یک بیماری عالم‌گیر شده‌ایم. یک مقدار غافلگیرکننده بود برای کل عالم و همین‌طور برای کشور ما و همین‌طور برای سیستم آموزشی ما.

وی عنوان کرد: یعنی هیچ کسی انتظار این بحث را نداشت، در این سطح با این کیفیت که خود عزیزان اخبار را پیگیری می‌کنند و می‌بینند که وضعیت در عالم به چه شکلی دارد پیش می‌رود و در کل عالم و کل دنیا و حتی کشورهای پیشرفته مشکلات بسیار عمیقی به وجود آورده و بالتبع در کشور ما هم مشکلاتی پیش آمده و وظیفه ماست در سیستم آموزشی که تمام سعی خودمان را داشته باشیم که بحث آموزش خیلی ضربه نخورد از این ویروس و بیماری که پیش آمده و سعی کنیم آن سیر آموزشی پیش برود. 

مسئول فرهنگی سیاسی نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: جا دارد اشاره کنم که عزیزان و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی مطمئناً حالت ایده‌آل برای‌شان این است که إن‌شاءالله هر چه زودتر این بیماری و ویروس از کشور ما رخت بربندد و از بین برود و بتوانند به آن روش و روال عادی برنامه‌های درسی را داشته باشند که این موضوع هم مطلوب مسئولان دانشگاه، هم مطلوب اساتید و هم مطلوب دانشجویان است. 

حجت‌الاسلام نیک‌‌زاد افزود: در شرایط اضطرار و در شرایطی که این مشکل پیش آمده همّ و غمّ همه مسئولان، چه مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی، چه مسئولان نهاد مقام معظم رهبری برای دروس معارف این است که به نحو احسن آموزش انجام شود و بتوانند آن برآوردی که مد نظرشان است را در سیستم آموزشی داشته باشند و برنامه‌ریزی‌های دقیقی صورت گرفته و جمع‌بندی‌هایی صورت گرفته که من در حد توان امشب إن‌شاءالله خدمت عزیزان برخی سؤال‌هایی که پیش آمده، کلی جواب می‌دهم.

وی اظهار کرد: البته اول عرایضم این را خدمت‌تان عرض کنم که إن‌شاءالله در همین هفته پیش رو که فردا اولین روزش است، اطلاعیه‌هایی صادر می‌شود از طریق یکی از معاونت‌های دانشگاه آزاد اسلامی، آقای دکتر علمایی و همین‌طور از طرف نهاد مقام معظم رهبری، از معاونت آموزش و پژوهش، آقای دکتر حاج آقا عیسی‌زاده، إن‌شاءالله اطلاعیه‌های دقیق صادر کرده و سؤال‌های عزیزان را دقیق‌تر و کامل‌تر جواب می‌دهند.

مسئول فرهنگی سیاسی نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: همانطور که ابتدای عرایضم خدمت‌تان عرض کردم در جاهای مختلف کسی آمادگی و انتظار این حد از گستردگی این ویروس و بیماری را نداشت و به تبع آن این قرنطینه‌ای که اتفاق افتاد و بالتبع مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی هم وقتی دیدند که مسئولان ستاد رسیدگی امر بحث کرونا دارند تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی می‌کنند و احتمال دادند که این بحث قرنطینه ماه‌ها ادامه پیدا کند، آموزش‌ها را به سمت آموزش مجازی بردند و یک درخواستی از نهاد داشتند که دروس عمومی، دروس معارف از طریق سایت آموزش مجازی نهاد مقام معظم رهبری، سایت آموزش مجازی دانشگاهیان ec.nahad.ir انجام شود. 

حجت‌الاسلام نیک‌‌زاد ادامه داد: البته ناگفته نماند با توجه به قوّت و قدرتی که این سایت دارد من این را تحقیقاً خدمت‌تان عرض می‌کنم، با توجه به اینکه سایت‌های مختلف را تست زدیم، سایت‌های مختلف را دیدیم، مجموعه‌های آموزشی مختلف را دیدیم، من اگر نگویم قوی‌ترین، یکی از قوی‌ترین سایت‌های آموزشی آنلاینی که وجود دارد، سایت ec.nahad.ir همین سایت آموزش مجازی دانشگاهیان است که به اذعان خیلی از کارشناسان و مسئولان امر، مجموعه‌های مختلف کشوری یکی از قوی‌ترین مجموعه‌های آموزشی است. 

وی افزود: مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی هم به این امر اذعان داشته و واقف بودند و درخواست داشتند که آموزش‌ها از طریق این سایت انجام بگیرد و در ابتدا این سایت برای یک‌سری فعالیت‌های فوق برنامه ایجاد شده بود این مرکز آموزشی مجازی دانشگاهیان و با توجه به اینکه یک شرایط فورسی پیش آمد، یک شرایط دفعتاً و یک‌دفعه‌ای پیش آمد، بالتبع تمام همّ و غمّ دوستانِ نهاد مقام معظم رهبری هم این بود که کمال و تمام همراهی را داشته باشند و این درخواستی که از جانب دانشگاه آزاد اسلامی آمد را لبیک گفتند و اذعان کردند که ما به شما کمک می‌کنیم و بستر را آماده می‌کنیم که إن‌شاءالله بتوانیم این بحث را ادامه داده و بحث دروس معارف را بتوانیم به صورت آنلاین از طریق سایت ec.nahad.ir بتوانیم به دانشجویان ارائه دهیم.

مسئول فرهنگی سیاسی نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: یک سؤال یا مطلبی که خیلی از دانشجویان به آن اشاره داشتند این بود که چرا ما باید این‌قدر وقت بگذاریم برای دروس عمومی در صورتی که ما دروس تخصصی داریم،‌ دروس تخصصی ما مهم‌تر است و ما باید بیشتر برای دروس تخصصی‌مان وقت بگذاریم نه اینکه بیشتر وقت‌مان را برای دروس عمومی بگذاریم. من ابتدا خیلی مختصر و مفید یک جواب بدهم خدمت عزیزان، عزیزان! همه درس‌ها مهم است در جایگاه خودش. ما نمی‌توانیم بگوییم که یک درس، درسِ تخصصی است مهم‌تر است، آن درس، درس عمومی است، مهم‌تر نیست.

حجت‌الاسلام نیک‌‌زاد اضافه کرد: در واقع اگر از یک زاویه دیگری به بحث نگاه کنیم، دروس عمومی و دروس معارف می‌تواند بسیار نقش تعیین‌کننده‌ای در زندگی آینده و حتی در زندگی کاری ما و حتی در ادامه حیات و زندگی ما داشته باشد. اگر ما بتوانیم روش زندگی کردن را درست تشخیص دهیم، برخورد در اجتماع را درست یاد بگیریم و بتوانیم درست مسیر خودمان را مشخص کنیم، یعنی با بینش بهتر و کامل‌تر، چه‌بسا ما می‌توانیم کارمان را بهتر ارائه دهیم. یعنی هر چیزی که ما دروس تخصصی یاد گرفته‌ایم، لازمه‌اش این است که بتوانیم در یک بستر روحی و روانی خوبی این را ارائه دهیم. 

وی ادامه داد: ما الان خیلی از افراد را می‌شناسیم تخصص‌های بالا دارند، افراد علمی هستند ولی خدای نکرده شاید اخلاق درست و حسابی نداشته باشند، شاید اعتقادات درست و حسابی نداشته باشند، خب شما تصور کنید یک پزشک خدای ناکرده بداخلاق یا بی اخلاق، خب درست است که می‌تواند خدماتی را ارائه دهد ولی آیا این خدماتش چقدر برای جامعه‌اش، چقدر کمک می‌کند به بهتر زندگی کردن خودش. نمی‌خواهم خیلی طول و تفسیر بدهم. فقط می‌خواهم این را اشاره کنم که عزیزان من، دروس عمومی و دروس معارف می‌تواند بسیار نقش تعیین‌کننده‌ای در آینده شغلی ما و در رشد و پیشرفت ما داشته باشد اگر درست از آنها بهره ببریم و درست استفاده کنیم.

مسئول فرهنگی سیاسی نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در رابطه با بخشنامه‌ای که صادر شده و اینکه چطور ما باید مراجعه کنیم به سایت ec.nahad.ir و دروس معارف را چطور باید بگذرانیم یک کلیتی را خدمت‌تان عرض کنم. طبق بخشنامه‌ای که صادر شده روال بخشنامه این است که باید به خاطر هر جلسه کلاسی که تعطیل می‌شود، دو جلسه آموزش مجازی از طریق سایت ec.nahad.ir دیده شود.

حجت‌الاسلام نیک‌‌زاد ادامه داد: برخی عزیزان اشکال می‌کنند که چرا بابت هر جلسه ما باید دو جلسه از این دوره‌ها را بگذرانیم. من اینجا اشاره کنم‌، دوستان خودشان هم آنهایی که به سایت مراجعه کردند واقف هستند، اینکه آن جلسات در سایت، جلسات 20 دقیقه‌ای است، یعنی 20 دقیقه مفید. هر کسی که به سایت مراجعه کند، دو جلسه را بگذراند، حالا با آن آزمونی که در انتها می‌دهد، اگر نگوییم 25 دقیقه، چه بسا می‌تواند با نیم ساعت یک جلسه را بگذراند. این را که من عرض می‌کنم خودم رفتم گذراندم و دیدم که عرض می‌کنم خدمت عزیزان. یعنی شما دو جلسه را می‌توانید در یک ساعت آموزش ببینید و تستش را بزنید و بتوانید آن مرحله را پشت سر بگذارید. برخی دوستان در رابطه با تست‌ها اشکالات و سؤالاتی دارند.

وی افزود: اینکه ما بعضاً‌ اتفاق می‌افتد یک سؤالی را از نظر خودمان درست است، تست را می‌زنیم ولی بعد در انتها می‌بینیم تعداد خطاهای‌مان بالا رفته. اگر عزیزان سعی کنند با دقت آن محتوا و صوت را گوش دهند و نُت‌برداری کنند و قبل از شروع به آزمون یک بار مرور کنند و با دقت سؤال‌ها را بخوانند چونکه بعضی از جواب‌ها شاید به هم نزدیک باشد،‌اگر با دقت اینها را بخوانند و جواب بدهند، مطمئناً می‌توانند آزمون را پشت سر بگذارند ولی اگر خدای ناکرده مطلب سرسری دیده شود و به این گمان که من می‌توانم سریع این مطلب را ببینم و سریع این مطلب را بگذرانم، خب بالتبع شاید در تستش هم نتواند موفق باشد.

مسئول فرهنگی سیاسی نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: برخی دوستان سؤال داشتند که ما آمدیم دانشگاه آزاد پول دادیم که کلاس حضوری برویم شرکت کنیم ولی الان کلاس به صورت مجازی شده و این مورد قبول ما نیست. ببینید عزیزان مطلبی که وجود دارد این است که این حالتی که الان اتفاق افتاده و حالت قرنطینه، مطلوب هیچ‌یک از مسئولان دانشگاه آزاد و هیچ فردی در جامعه نیست. یک اتفاق است و در زمانی که یک اتفاق به وجود می‌آید، مسئولان باید فکر کنند، تدبیر کنند و ببینند بهترین حالتی که می‌شود آن اهدافی که در سیستم آموزشی محقق شود را دنبال کنند. برخی دوستان سؤال داشتند که چرا کلاس‌های ما با استاد خودمان به صورت آنلاین برگزار نشود.

حجت‌الاسلام نیک‌‌زاد بیان کرد: این را هم من همینجا خدمت عزیزان جواب دهم. بسیاری از اساتید چه بسا تا الان که بنده در خدمت شما هستم، یک جلسه کلاس آنلاین را هم برگزار نکردند. البته ناگفته نماند که سایت ec.nahad.ir مرکز آموزش‌های دانشگاهیان از اساتید برجسته کشور و فقه، مباحث آموزشی‌شان را بیرون کشیده و به دقت و مباحث بسیار دقیق و معتبری را پیش کشیده. علی‌رغم اینکه مباحث، مباحث دقیقی است، علی‌رغم اینکه مباحث، مباحث اساتید برجسته کشوری هستند ولی باز عزیزان و ما آمادگی هرگونه انتقادات و پیشنهادات عزیزان را داریم. به ما برسانند که ما إن‌شاءالله بتوانیم اینها را مد نظر قرار دهیم برای بقیه موارد.

 

این خبر درحال بروزرسانی است..... 

 

منبع: آنا

کلیدواژه: آموزش الکترونیکی مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی نهاد مقام معظم رهبری حجت الاسلام نیک إن شاءالله سیستم آموزشی آموزش مجازی خدمت عزیزان داشته باشند سایت ec nahad ir دروس عمومی دروس معارف دروس تخصصی عرض می کنم برای دروس پیش آمده دو جلسه چه بسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۹۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست «ارتباط صنعت با دانشگاه» در راستای اجرایی کردن رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) با حضور حسین خدابخش‌زاده معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه و فضل‌الله شریف ثانوی رئیس خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه برگزار شد.

باتوجه به راهبرد‌های کلان دانشگاه و توسعه فعالیت‌های فناورانه در زیست‌بوم‌های منطقه‌ای با تأکید بر توسعه اشتغال، رویداد صدرا با ایجاد ارتباط جامعه دانشگاهی و صنعت تشکیل شد.

در قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران فعالیت‌های علمی مراکز آموزش عالی کشور به پاسخگویی مسائل اجتماعی، فرهنگی و صنعتی تأکید شده است.

به همین دلیل ارتباط بین صنعت و دانشگاه دارای اهمیت است و موضوع ارتباط صنعت با دانشگاه یکی از مهم‌ترین فعالیت‌ها به سوی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله درباره توسعه دانش و فناوری در صنایع اقتصادی و تولیدی بوده که عوامل موثر برای بهبود این ارتباط ضروری است.

محور‌های اصلی نشست مذکور ارتباط صنعت با دانشگاه و چرایی ضرورت این ارتباط، انتظارات از ارتباط بین صنعت با دانشگاه و آسیب‌شناسی ارتباط صنعت با دانشگاه بود.

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه در این نشست اظهار کرد: سیاست اجرایی رویداد صدرا در دانشگاه اساتید و دانشجویان را به سمت انجام کار‌های تحقیقاتی طرح‌های برون‌دانشگاهی و هدایت و حمایت پایان‌نامه‌های ارشد و رساله‌های مقطع دکتری در صنعت سوق می‌دهد.

حسین رضایی متذکر شد: نقش‌آفرینی صنعت با موضوعات مسئله‌محور در این روند به سوی صنایع کشیده می‌شود و این دانشگاه را به صنایع نزدیک‌تر می‌کند.

شریف‌ثانوی رئیس خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر ارتباط صنعت و دانشگاه بسیار ضعیف شده، بیان کرد: خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه آمادگی دارد با استفاده از تجارب و تخصص‌های استادان مسائل و مشکلات را بیان کرده تا پس از بررسی خروجی مطلوب علمی و کاربردی تهیه شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تربت‌حیدریه هم تشریح کرد: دانشگاه می‌تواند با شناخت میدانی دقیق و با تکیه بر رشته‌های تحصیلی دایر در دانشگاه در شعاع وسیع‌تری به لحاظ جغرافیایی فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی و مشکلات و نیاز‌های صنایع را رصد، شناسایی و دسته‌بندی و سپس براساس اولویت‌بندی مشاغل حساس که اهمیت بیشتری دارند و مورد نیاز مردم است را در قالب کارگاه‌های آموزشی ارائه کند.

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه هم از اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت و معدن در دانشگاه و خانه صنعت و معدن خبر داد.

خدابخش‌زاده سپس گفت: تعامل میان صنعت و دانشگاه شناخت ظرفیت‌ها و راه‌های تقویت ارتباط موثر و تعامل مستمر طرفین و راهکار‌هایی که دانشگاه می‌تواند در حوزه کشاورزی و صنایع و معادن نمود داشته باشد.

در پایان مقرر شد در جلسات آینده درباره تشکیل تیم‌های تخصصی توسط اعضای هیئت علمی، برگزاری کارگاه سرفصل‌های نظام مهندسی برای فارغ‌التحصیلان و آموزش مشاغل حساس و مورد نیاز جامعه هدف، تسهیل معرفی دانشجویان برای کارآموزی در صنایع و معادن، اجرای طرح‌های برون دانشگاهی و تحقیقاتی توسط دانشگاه آزاد اسلامی، برگزاری جلسات مستمر و حضور فعال تا برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه، حمایت از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های مقطع دکتری که درباره نیاز‌های صنایع و معادن شهرستان انجام می‌شود در جلسات آینده بررسی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند
  • جوانان و دانشجویان به‌عنوان امانت مردم و خداوند در نزد معلمان و اساتید هستند
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان
  • همایش روانشناسی در دانشگاه آزاد قم برگزار شد
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار در حمایت از خیرش اساتید و دانشجویان آمریکایی و اروپایی
  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است